onsdag

godmorgon :)
ska snart åka till skolan , idag har vi spex och vanligt skolfoto, skolfotot är jag väl inte så road av med spex ska bli jäkligt kul! :D haha
bilder från det kommer kanske i eftermiddag :) ni får väl hoppas (a)

emma har sagt till mig att jg har skrivit mina bilder på headern 2 gånger, det ska inte vara så , det ska stå " min åsikt" på ena, men jag har inte tid att ändra det nu ;)

♥sara

smile bitch! :D

som ni kanske ser så har jag gjort om min header, jag vet inte riktigt själv om jag tycker den blev bra men aja :)
jag är iaf klar med min pochahontasindian klänning ;) haha , den blev väl bra , tack mamma för hjälpen (a) bild får ni inte förren på ondag , håll ut !
imorron är det skola igen , ovanligt , jag vet ;) patricia åker med mig på morgonen iaf :) skojsigt! ska åka hemmifrån lite senare imorron , får se om jag hinner, men det tror jag nog :D haha ,
efter skolan  ska väl skjutsa hem patricia :) sen är det tillbaka till östertälje på kvällen :) skojsigt :D
hörs nog inte mer ikväll, men kanske , tihi


HAHAHAHA!
♥sara

måndag

hejhej :)
måste bara säga att jag typ var jätte duktig idag i skolan (h) jag fattar att jag låter som värsta pluggisen men hallå!? jag går i nian, det är tilllåtet! jag kan alla 30 tyska glosor, ligger lite bättre till i matten och är snrt klar med min bild i bilden (hhhh)
haha , så jag behöver nog inte sitta uppe hela långa natten oc jobba, tror faktiskt inte att jag ska göra någonting alls idag hemma :D
efter skolan åkte jag iaf ner på stan , det var inte meningen men bussen hann åka innan vi kom ner på stan , så vi missade den ;) men jag , ida & patricia gick och köpte kläder till idas spex :) haha , det var ruuuuligt!

snart ska jag nog sätta igång med min pocahontas ( stavning ?!) klänning ;) hoppas den blir bra , håll tummarna nu alla:D:D:D

hörs nog senare :)

♥sara

hos nicole :)

hejhej ,
är hemma nu :) igår hois nicole var skojsig :D vi körde twister, singstar och någon kortsak ;) haha.
   

   

 

 

 

bild 1: nicole :)
bild 2: madde & julle :)
bild 3: nicole&kajsa :)
bild 4: TWIIIIISTER! :d ♥
bild 5: vi kör twister :)
bild 6: nicole  (h)
bild 7: vi kör twiter :)
bild 8: jag & madde :) sexig bild , jag vet (a)
bild 9: nicole :)
bild 10: olivia vann¨på klädpoker ;)

nu ska jag torka håret lite, sen blir det sängen för min del :*

♥sara

we are simply the best! :D ♥








bild 1: patricia sjunger siiiiiiing star :)
bild 2: emma, emma & kia :)
bild 3: ida med godisar i näsan :)

även prinsessor kan vara biff (h)






bild 1 & 2: ellika försöker vara snygg på moppen i sin prinsessklänning :)
bild 3: hennes så kallade hus ?
bild 4: klänningen :)
bild 5: även prinsessor kan vara biff (h)
bild 6: men sööööta också :)

oooopsi! (a)

jag är inte slolt över hur jag har betett mig när det gäller bloggen , fy sara ! det är det ända jag kan säga.
men i torsdags så var det iaf skola först och sen åkte jag hem till patricia och sov där :) myyys!  sen åkte vi moppe till skolan dan efter asså fredagen för er lite trögare, från järna! det var långt, kallt & en hems åktur! men vi kom fram till skolan som 2 isbitar med vi kom allt i tid! hahahaha :D
skolan igår var ockå bra :) kommer inte ihåg vad jag gjorde men aja :) efter så åkte jag och patricia hem tille lloika och hämtade henne , eller asså hon tog sin moppe, sen dorg vi till onecorner, dumpade patricia hemma hos sig och jag & ellika åkte till mig :) efter ett tag kom vi på att vi skulle åka till rusta :) vi hade sett i ett reklamblad att dom sålde ut maskeradkläder där för 79 :-, vi åkte dit, maria följde också med :) vi hittade en "jätte fin" vit klänning, för 6-8 åringar, me n det satt bra på ellika, klänningen m,åste ha vart gjorde för skit stora barn :O:O:O:O

när vi kom hem så gjorde vi inte så mycket, provade klänningen typ :) sen kom patricia, då åkte vi till pizzan , vi åt där :) sen kom emma & emma dit också, men bara lill- emma åt :) sen åkyte vi hem till mig:) men ellika åkte hem.
då gick jag, patricia, emma & emma och mötte kia & ida vid ica, vi köpte popcorn och dricka till kvällen :)sen var vi hemma hos mig :) hade det mysigt :) sjöng singstar, körde sanning och konka och sov i husvagnen :) myyyyyyyys!            

senare idag ska jag åkte till östertälje :) partaj hos nicole :) jag sover där så det blir nog ingen bloggning förren sent imorron , om ni har tur, hihi :)     
ska lägga upp lite bilder nu :)

♥sara    

grattis sötnosar! ♥

grattis miranda & nicole på födelsedagen :) hoppas att ni får en über bra dag :) älskar er massor:D <3
 
jag har bara den här bilden på nocole :) men aja :)

miranda :) ♥

♥sara

onsdag.

hejhej :)

blev ingen bloggning igår, var i skolan åkte hem till nicole och var i östertälje hela långa kvällen :) kom hem vid kvart över 9 så jag orkade inte sätta på datan och skriva något :)

skolan idag var iaf bra :) hade hl, hl & engelska, läste klart min svenska bok , eller asså jag har inte läst ut den men jag har läst det jag ska , ska nog läsa lite ikväll också, det är bra att ligga före (a)

jus det ! nästa vecka är det skolfoto för min del, spex också, har fortfarande inte kommit på vad jag ska vara , är pocahontas (stavning!?) en bra idé, klä sig indianigt? ;)om ni har en bättre idé är jag självklart öppen för förslag;)

nu ska jag läsa bloggar :)

se you later alligator! :D

♥sara

bilder :)

 bilder från lördag :)












tack för dagen tjejer :)

♥sara

måndag.

är hemma från en vanlig måndag i skolan , jag tog bussen idag , mama sa att det säkert skulle rtegna , ville inte riskera att åka i regn , det äör inget jag gillar, ändå måste jag säga att jag gör det ganska ofta ;) men aja , det regnade självkart inte-.-'
skolan idag var iaf måndagig, men ändå helt okej :) hade typ matte diagnos som gick bra men inte super, men inte heller skit ;) sen har jag läst lite i min bok också :) eller typ 15 sidor på en hel lektion men jag är nöjd ändå :) tihi.

ikväll blir det tv, musik & datan för min del, skulle kanske åka och klolla på emmornas match men jag orkar verkligen inte ;) haha, ska gå och lägga mig väldigt tidigt idag , jag känner att jag behöver det verkligen :)

♥sara

ida & ellika :)

hejhej :)
är hemma nu , igår var jag och ellika hos ida , vi hade mysigt och kollade på film & åt godis :)
finns inte så jätte mycket att bertätta. men det  kommer bilder:)

nu ska jag torka/ platta håret. göra några matte tal ovh sen läsa lite i min bok :)

hörs nog imorron :)

♥sara

fredag.

hejhej , klockan är nu 22.03 och jag är hur trött som helst! ellika är här också, hon är trött hon med ;) så vi ska nog snart gå och lägga oss. imorron ska vi nog till ida :D skojsigt :D mysa helad långa dagen (a) vi sover där så det blir nog inte så mykcert bloggning imorron :)

en dagens outfit kan få idag :)

♥sara

dagen med 9:or :)

hejhej :)
har precis duschat och gjort en kopp te :) idag i skolan eller om jag ens kan kalla det skolan idag :S det började iaf med att vi samlades i aulan och fick veta vad vi skulle göra) det var laserdome på gång :D:D:D
sen gick vi ut och körde brännboll & catch the flag( stavning ?)  sen åt vi mat, vid kavrt över 12 tog vi tåget till stockholm :) klev av på typ centralen tror jag och åkte tunnelbana (h) åkte typ i några minuter och klev av , gick till laserdomen :) där var det as kul skit varmt & en av dom roligaste dagarna i år :)
sen tillbaka till skolan , svettig & hungrig som en gris ;)
väl i skolan så kollade vi på film , en skräckis, alla kanske inte tyckte att den var läskig men det gjorde iaf jag :)  sen blev det pizza:) under filmen blev det typ snacks och dricka :)

den var min skoldag det :) om jag fick bestämma skulle vi göra det till en torsdags tradition :)kommer nog inte bli så -.-'

nu ska jag dricka klart mitt te och läsa bloggar :) har du någon bra blogg att rekomendra försten ? säg till! :D

♥sara

torsdag.

har gjort mig klar för ännu en dag i skolan ;) jippie! -.-' man idag skulle vi nioar iaf göra något roligt enligt alla lärare, hoppsas dom har rätt, men vi kanske måste stanna i skolan till typ halv 6 , 6 :O:O:O men jag tar moppen ändå:)

en dagens outfit har jag tid med :) tihi.



♥sara

(h)


 vi gjorde en viking line reklam , ni vet den där där dom dansar jätte långsamt och sen jätte snabbt ;) hahaha

♥sara

tisdag :)

jag spenaderade min tisdag men ida och ellika :)
jag & ellika åkte till rönninge och var med ida där :) vi åkte ner till någon brygga ;) kommer inte ihåg vad den heter , typ bergviks(?)
              

 

det var min helg + måndag, tisdsag :)
har haft superduperultra kul :D

♥sara

kväll hos ellikia :)

på söndagen åkte vi hem till ellika :) inte alla men jag , patricia, emma s, ellika och mirre kom lite senare på kvällen , my & filip var med också :)

vi lagade mat och hade det mysigt :)

                         

inte lika mycket bilder där men klaga inte :)

bilder från tisdag i nästa inlägg :)

♥sara

fest hos emma :)

har inte blivit något bloggning på mååååånga dagar nu ;) men här ska ni få lite update om vad jag har gjort ihelgen och måndag+tisdag , men för att  inlägget inte ska bli hur långt som helt så tar jag en sak i teget :) det här inläggetär om emmas fest, kanske ni fattade av rubriken men aja ;)

lördagen började meed att jag åkte till patricia, fixade mig där och sånt :) vi blev superduper fina :) bilder från förberedelserna kommer här :
            det var innan festen det , sista bilden är sne, dumma dataor vill inte vrida på den ;) men den är snyyyyyg ändå (h)

nu kommer det maaaaaaassa bilder från fetsen , och då menar jag massa, jag tog flest bilder av alla ;) så nu måste jag skicka till alla, vet inte riktigt hur den ska gå til men aja :)

            

                                                                                    
det var några av väldigt många bilder ;) haha , eller det är ionte så några men aja :)
jag orkar inte skirva vad alla bilder är för något,, ni får helt enkelt gissa er fram :)

tack tjejer för en underbar kvall :)
jag älskar er!

snart kommer det bilder och lite skrivet om de andra dagarna :)

♥sara

partaaaaaj på gång :)

hejhej :) har duschat nyss, ska snart torka & platta håret :) packa måste jag okcså göra ;)
vid typ halv 3? så ska jag till patricia, ida orkade inte komma idag så jag fixar mig hos patricia ist innan festen :)
ska ta så mycket bilder som möljigt ikväll sen :) blir nog bloggning imorron eller kanske på måndag , får se :D

grattis my på födelsedagen :) ♥

nu : torka håret.
snart : platta håret.
om ett tag : packa.
senare: åka till patricia.
ikväll: paaaaaaaaartaj :)

♥sara

tröööööött!

asså jag är helt allvarlig när jag säger att jag ska gå och lägga mig snart , jag åkte till patricia och var där med henne, ellika & emma s , åkte hem för typ en halvtimme sen , och när jag satte mig i soffan blev jag skit trött:O konstigt , jag vet ;)


mer bloggning blir det imoron :) kliver upp ganska tidigt och åker in till stan vid halv 12 kanske :)

godnatt ♥sara

en solig fredag

godmorgon :)
 snabbade på lite imorse så att jag skulle hinna blogga lite :) tihi.
som ni kanske märkte på rubriken så är det bra väder ;) haha, men det är ganska kallt ute, hoppas att jag inte förfryser, jag får ta vantra! (I)
men fredagen blir nog bra:) har typ förberedelse, redovisning och iup, sista passet kommer maria till skolan   hälsar på lite :) skojsigt.
sen åker jag nog bara hem direkt :) får se vad ag hittar på :)
 just det ! vi är lediga måndag , tisdag också, guuuud så skönt :) sovasovasova, och jobba matte måste jag verkligen göra-.-'vi får nog se hur det blir med det :) hihi

♥sara

:)

provar kläder för lördag, tror at jag har hittat en outfit som blir bra :) tihi, nu återstår bara håret .

♥sara

torsdag.

hejhej :)

dagen har vart bra. gjorde inte så mycket, hoppsan ;)
när jag kom hem så orakade jag inte göra nåt, så jag satte mig i soffan , satte på tv och satt där ;) men nu drog jag mig faktiskt in till mitt rum för att blogga :) trogen bloggerska!
ska nog tillochmed slänga upp en dagens outfit lite senare ;) tihi.

imorron är det typ redovisning i skolan , sen bär det nog av hemmåt direkt tror jag ;) på lördag är det partaj hos emma och innan det blir det ida för min del :) hon ska komma hit :)
mer bloggning blir det nog senare, kanske lite mer intressanta inlägg :)

♥sara

onsdag:)

hejhej :)

dags för bloggning tyckte jag , det blev inte alls mycket sånt igår ;) var upppppptagen :D efter skolan åkte jag, patricia & ellika ner på stan , köpte present till emma s som jag inte kan avslöja vad det är ;) sen tog jag moppen till nicole och sen gick jag med henne till någon ungdomsgrupp ;) riktigt kul faktiskt :) sen var dte så sent så moppen fick sova i nicoles garage över natten , pappa hämtade mig :D
skolan idag var helt okej :) kollade film & hade demokrati. sen hem, ellika hängde på :) vi har pysslat (hhhhh) jag vet att vi ä r coola ! :D hahahaha, jag kan inte visa vad vi har gjort, det är hemligstämplat :D

  

♥sara

äntligen dagens outift :)

godmorgon :)

eftersom jag raderade alla bilderigår¨så behöver jag inte längre leta reda på dom nya bilderna, dom är där :) haha , så idag kan jag faktiskt komma med en dagens outfit :)


suddig bild, men ni ser ju vad det är ;)

tröja- gina
jeans- gina

idag efter skolan drar jag nog ner på stan :) köpa present till lill-emma tror jag :)
♥sara

ingen rubrik.

hejhej :)

skolan idag var väl som vanligt ;) efter skolan åkte jag bara hem eller jag skjutsade hem nicole först (h)
sen har jag städat, städat & städat. så nu är mitt rum fiiiiint:D haha , kommer vara lika stökigt igen på fredag (a) sen håller jag på att ladda över alla bilder från mobilen till datan , så att jag kan radera på mobilen. kanske därför det inte funkra, det kanske är fullt ;) vi provar . det kan ju inte mer än bli fel eller hur ?  det har hållt på att föra över nu i typ 20 minuter, och det har bara gått 65 %, så jag väntar ;)
imorron blir det moppe igen :) jag har kommit fram till att jag hinner om jag kliver upp typ halv 7:O hur skönt är inte det liksom :) haha.

hörs kanske senare, men lite bilder får vi väl hoppas :)

♥sara

söndag

hejhej :) ingen bra uppdatering i helgen ;) har haft fullt upp :)
i fredags sov jag ju hos patricia med ellika :) vi somnade skit tidigt men aja ;) kllev upp vid 11 och drog till enhörna marknad vid 1. hände inte så mycket där, gick mest runt :)
sen åkte vi hem till patricia igen , var där fram till typ halv 6 ? eller kanske 6 ? kommer inte ihåg;) då åkte jag & ellika till ellika:) sov där inatt:) och nu är jag hemma.
det var min helg det :)

imorron är det skola, måndag-.-'
efter vet jag inte alls vad jag ska hitta på, det märker vi då :)

♥sara

fredag :)

hejhej :)

skolan idag var väl helt okej :) matte, slöjd och iup ;) jag gjorde en skit snygg gubbe i slöjden (h) hahaha
jag kanske ska åka till emma e snart , hon skulle bara kolla om hon kunde, sen senare ska jag till patricia, sover där :) myssssigt! ellika också:)
imorron är det marknad som gäller. någon som ska dit? ;)

nu ska jag packa:)

nu ska jag packa :)

♥sara

hål i öronen :)

hejhej :)

är hemma nu. skolan var bra:) orkar inte berätta.
efter skolan ner på stan , tog hål i öronen, gjorde ooooont! jag tog 2, emma e tog 2, jennifer tog 2 & patricia tog ett ;) sen gick vi runt lite, sen förljde jg & patricia med emma s , hon skulle ta hål i naveln , har inte sett än ,hon hade något för;) får nog se imorro (a)

hörs kanske senare.

just det ! jag köpte en BH och ett linne på stn :)

♥sara

godmorgon :)

torsdag idag.. bara en dag kvar till fredag . jag lääääängtar! :D tihi.
men idag är det skola sen stan :) blir nog mer bloggning när jag kommer hem , och dom här J*vla bilderna funkar fortfarande inte! jag får damp;)

♥sara

onsdag.

hejhej :) idag har jag vart i skolan , ovanligt eller hur ? ;) hade iaf engelska typ redovisning, bild och idrott :) hihi, efter skolan drog jag, emma& patricia hem till emma s på fika, hon fyller ju år idag! graaaaaaaatis!
körde kronan lite också ;) haha
men nu är jag hemma, ska snrt hoppa in i duschen, sen skla jag gå och lägga mig tiiiiiidigt, asså jag är hur trött som helst , jobbigt! imorron blir det iaf moppe till skolan så jag får lite sovmorgon :) emma s åker med :) skojskoj:D efter skolan drar jag, emma, emma & mirre , vet inte om det är några fler ner på stan , emma s ska ta hål i navlen , guuuud vad läskigt ;) jag skulle typ börja gråta! men jag och emma e ska iaf ta hål i öronen , eller fler hål då :) mirre vet jag inte riktigt(a)

hörs kanske senare :)

♥sara

kulturdag

hejhej :)
kom för ett tag sen dag i skolan hade vi ju kulturdag, jag & maddeåkte ju tigare, kommer ni ihåg att jag skrev det imorse? ;) haha
det var iaf roligt, småbarnen är så sööööta:) haha, och springer fort gör dom också:O
sen hade jag Hl, där gord jag inte så mycket, lite matte och engelska :)
hörs kanske senare, ska försöka att ladda över bilderna från mobilen och alt funkar som det ska, hoppashoppashoppas:D

♥sara

skitkorv också!

jag blir så irriterad, man vaknar, kliver upp, hela morgonen går som den ska, sen har jag lite tid över, sätter mig vid datan , tänkte ladda upp dagens outfit, men det är något konstigt med mobil anslutningen , asså i början när jag hade mobilen så hamnade bilderna blandat i datan , asså inte i den ordningen som jag tog dom , så det sista bilden kunde vara på 53: e plats , aja, ni fattar , sen gick det över och bilderna hamnade i början , men nu har det börjat knasa sig igen! usch! så jag måste leta igenom typ 900 bilder för att hitta outfiten för idag , jobbigt! så det blir ingen bild, men det är iaf en randig tröja från H&M och ett par mörkblå jeansleggins från gina :) +  så kommer jag ha regnjacka, jag vet att jag är cooooooool! :D (h) men det är jobbigt att bli blöt när man äker moppe, inte för att det regnar nu men det kommer säkert att börja om jag inte har med mig den ;)  sen ska vi ju vara ute hela förmiddagen så alltid bra att ha :)

ska åka hemmifrån om typ en halvtimme, jag kliver alltid upp för tidigt, men heldre det än att jag behöver stressa jätte mycket;) hihi

vi hinner kanske höras innan jag åker, man vet ju aldrig ;)

♥sara

RSS 2.0