Känns riktigt jävla bra!

Var nere på stan idag efter skolan med tjejerna, var inne och kollade på resa till sommaren, alanya tillochmed:-D inget är bokat än så länge, endast reserverat men ändå, ett steg närmare och antal fler vuxenpoäng insamlade! :-) puss

med betoning på det viktiga



Kom precis utfrån den första prövningen jag har i tyskan steg 3, hoppas verkligen att det gick bra! :)
Efter som det egentligen är studiedag idag, bara att jag fick den underbara chansen att åka till skolan til halv 9 så ska jag hem och studera, får se hur det går, måste egentligen eftersom jag har prov imorgon, life sucks!
Aja, hoppas ni får en fin dag, pussis:*

nostalgi

Som om jag var 8år igen!
Det läskiga är ju att man kommer ihåg texten...

nere we go again

Dålig update på sistone men nu sitter jag iaf här och pluggar organisation, typ förhör imorgon så :-) hade mitt sista prov i tyska steg fyra idag och guuuuud vad skönt det var att få det översta! Nu är det bara prövningarna nästa vecka som gäller ! hihi

forever and always


Min älskling, lyser upp dagar som denna!♥
Blev klar tidigare än vad jag trodde, behöver inte gå fören om 30 minuter.. ställer nog klockan lite senare imorgon ;) första skoldagen idag iaf, ska bli kul men ändå inte, går till halv fyra för den delen, kul.
Aja, dom flesta av er börjar troligtvis imorgon eller på onsdag, kul för er, verkligen

Hell yeah

Drar snart iväg till bussen, ska in och träna med Emma och Miranda! :) cirkelfys står på schemat! pussis:*

Fight for it or fall

För er som har missat det så börjar ju gladiatorerna idag, klockan 8 om jag inte minns helt fel så jag ska dra mig från datorn och koka mig en stor kopp te och placera min rumpa framför tv, eller aah , i soffan iaf :) hoppas ni får en mysig kväll! puss :*

- I am in the movie

Kollade på ELLEN igår och såg några klipp, garvade ihjäl mig! aja, dom är helt klart värde att se så spana in dessa!
Puss

aja, ljug bara, gör det

okej, ser en tidning i affären, ser detta på framsidan! köper tidiningen utan vidare tanke på at artikeln säger, öppnar tidiningen , redo att bli förkrossad.. och ser, "Selena upprörd efter MAMMAS missfall, var tvungen att ställa in sin konsert pga familjekris, Justin stöttar Selena" man blir ju tokig! Borde stått: Selena Gomez i sorg efter mammans missfall! hur svårt kan det vara att inte lura stackars mig på det här viset :( rent av elakt!

tattoo plans!

Har funderat på taturering nu ett tag och ska nog ner och boka någon dag nästa vecka, vill göra den runt min födelsedag så det är nog dags att boka! :)
Har ni några super förslag så berätta gärna! :) pussis :*

get crazy, get wild

Hihi, längtar tills den börjar i mars! typ bästa serien! okej, top 5 iaf :)

Call´O bot



Varför inte liksom, ringa en helt random främling och prata om helt random saker, känns ganska random, men kul! Vi fick höra en fin vaggvisa igår av Matt från USA! hahahah

mario bros

Emma och Miranda åkte för någon timme sen och nu sitter jag här och tittar på tv, har städat ihop lite och ska snart plugga lite tror jag, kände för att gå ut och springa med vill inte riskera att bli sjukare :(
Igår lagade vi iaf mat och åt och sånt, sen hittade vi ett nintendo från 1985 som vi efter många försök lyckades koppla in och spela på, var kul ett tag sen var det inget för oss. 
pussis:*

0:32

Är hos miranda och ska snart sova :-) ska bara läsa , klart tidningen . imorgon ringer klockan tidigt. så vi hörs då :-) Pussis :-* ( lägg märket till barbie täcket!!)

This is how I roll, animal print, pants out control

Den stora frågan är ju vem man ska vara jävlig och skickar den här till... ;)

it´s a flag on a shirt



Bättre sent än aldrig :) nej men här är iaf en av tröjorna jag köpte på mellandagsrean, 99 kr på gina :)
jag giiiiillar den! puss :*

can you feel the love tonight? It is where we are

Ni kanske har sett att Lejonkungen ska visas på bio i 3D och jag vill jätte grna gå och se den, bölade sönder sist jag såg den hemma på tv:n, fatta vad fint det måste vara i 3D på bio då!! nu vet ni :)

let´s make it a year to remember!

Det har varit lite slött på bloggningsfronten senaste dagarna men har haft fullt upp med nyår och kompisar! men nu är jag tillbaka, hihi :)
Igår firade jag nyår, kanske självklart att jag gjorde det men aja, var iaf inne i stan med fina vänner! Sprang för att kolla på raketer men fina var dom :) sen blev det mest småprat och lite sånt. lyckat nyår måste jag säga! :)
Pussis
RSS 2.0