:O

asså jag behöver hjälp! vi har spexfoto om typ en mnad, jag vet att det är låååångt dit me tiden går fort och vipps så är det typ 3 dar kvar ;) men vi har iaf disney tema, och jag vet int vad jag ska vara, är det någon som har e idé som inte är för svår att kä ut sig till  säg till i så fll:) haha

♥sara

måndag

hejhej :)

sitter hemma hos patricia nu , hon äter så jag passar på att skriva :)
idag i skolan hände väl inte så mycket, imorron är det kulturdag på öfrmiddagen , min klass ska typ ta hand om en klass där nere ifrån , med massa småungar ;) så jag,emma, madde& johanna har typ planerat vad vi ska göra, så imorron åker jag hemmifran lite tidigare, med moppen såklart :DD hämtar upp madde nere på stan och fixar i ordning i skogen innan skolan börjar :) visst är vi duktiga? (a)
jag & madde ska typ köra catch the flag med dom , asså det är typ grupper, orkar inte förklrara :)

och vet ni vad som händer på onsdag , det är emma s födelsedag ! jag hopas att allla grattar henne:)  jag ska nog få till så att vi sjunger massa gånger för henne i skolan , kanske tillochmed på bussen ;) haha , kul! :D

hörs när jag kommer hem :) kanske slänger upp en dagens ooutfit, även  fast det är ganska sent ;) bättre sent än aldirg , eller vad det nu heter :)

♥sara

söndag.

hejhej :)
 känns om om jag har varit uppe hur länge som helst, men ändå är klockan bara ett. har ju typ hela dagen kvar :O än så länge är det ganska skönt att bara vara hemma, får se , jag kanske blir uttråkad om ett tag ;)
har jobbat lite svenska också, jag vet att jag är duktig! :D. är typ klar med det nu , är bara en sak som jag inte fattar , får fråga emma imorron (a)

det var något jag tänkte berätta men jag kommer inte ihåg vad det var , kommer kanska på senare ;) hihi

♥sara

mys med maria :)

har precis kollat klart på en film med maria :) vi kollade på eight below, det är jätte sorjlig och jag brukar alltid gråta jätte mycket till den , men den här gången blev jag bara tårögd. lite stolt faktiskt :)
till filmen blev det godis och ben & jerry :) mumsmums!

nu ska jag faktiskt göra mig i ordning och gå och lägga mig , mopbbas inte , jag är jätte trött:O

    

♥sara

problem eller?!

hoppsan igen ;)

haha , dålig uppdatering var det här. har inte orkar;) hem från skolan och vart ganska trött;).
igår var jag iaf med ida, petra & melinda efter skolan :) har inte träffat melinda sen hon sluta typ och det var läääänge sen ;)
vi gjorde inte så mycket, kollade på film och åkte lite moppe ;) haha.
sen åkte jag&ida till henne, vi skulle bara hämta lite kläder, sova hos mig :D
men ni kan aldrig gissa vad som hände på vägen dit, ida åkte först och efter. sen kom den en volvo baksom oss, och så ser jag at dom har ena bakrutan nere och att killen som sitter där har rutan nere. sen att han sträcker ut armen när dom kommer närmare, ag svänger in mot kanten så dom missar ig, dom försökte liksom smälla till mig på axlen, jävla dumhuven! men så ser jag att dom åker ännu närmare ida, och smäller till henne, hon ser ju inte at dom kommer. helt störda! som tur var så ramlade ingen , men vi hann inte ta reg nummer eller nått:O  och när vi kom hem till ida och är hennes backspegel sne på vänstra sidan , d¨har han slagat på den så hela saken är ju sönder, inte bara själva spegeln , utan hela sdaken , asså även det som sitter fär nere men blinkers och tuta och sånt , den var någon grej som hade gått av :O dom som körde har ju fan allvarliga problem!  så det slutade med att både jag & ida fick åka på min moppe hem från rönninge. det tar liksom ganska lååååång tid ;)

sen när vi kom hem till mig så åt vi och kollade på film , jag somande uner filmen  och pratate visst i sömnen , oops;)

♥sara

soliga dagar :)

dagarna blir så mycket bättre när det är fin väder ute, för det första så kan man ta moppen till skolan , 2 tummar upp för det :D sen behöver inte håret bli jätte fult bara för att det är regn eller fuktigt ute, sen behöver man inte ha lika mycket kläder;) haha , jag vet hur det låter men jag menar inte så, det är jobbigtg med jeans ;) jag gillar kortbyxor!
men självkart så ska det bli regn imorron , men fint sen onsdsag och torsdag , fredag vet jag inget om ;)

skolan idag var iaf helt okej.hade matte, engelska & hl. och ett stooooort grattis till simon som fyller år idag , jag hade köpt present (hhh)

hörs kanske senare

♥sara

tisdag

det blev ingen bloggning igår, jag orkade inte helt enkelt ;) haha , men idag är jag tillbaka :)  blev klar till skolan lite tidit så jag pappasar på att skrivia ett inlägg:) en dagens outfit ska ni också få.
det blir moppe till skolan idag med, med emma e bakom, ska hämta henne om ett tag :)


tröja- gina
chinos- vila:)

♥sara

söndag.

hejsan svejsan på digsan :)

har inte blivit någon bloggning på några dar nu , men jag har varit upptagen ;)
i fredags var jag ju somsagt hos petra med några :) film mys på gång ! tack för dagen/ kvällen :)
sen sov jag hos ellika till lördagen, vi skulle ju till grönan med massa ;) ( patricia, emmae, emma s, jennifer, mirre, moa, jennifer, ellika & jag) vi tog kvart i 10 tåget från östertälje och kom till grönan innan dom ens hade öppnat , så typ först in var vi :) dom hade knappt öppnat karusellerna :)
var där och hade skit roligt till typ halv 8, tog 8 tåget hem till södertälje , och alla förutom emmaorna åt middag på stan :) skit mysigt, sen åkte vi hem till enhönrna igen , förutom kia, hon åkte hem till sig ;) ellika sov hos mig :)
och idag har jag vait med hene , vi var här på typ förmiddagen , trog 2 bussen till henne och jag var där till typ 20 i nio :)

det blev typ bara en bild från grönan och 2 bilder från fredag , men dom kommer nog imorron :)

♥sara

nya skor ;)

äntligen har jag köpt nya skor, har gått runt i mina slippslopps ett låååångt tag nu ;)
det blev 2 par, ett par typ gladiator och ett par vanliga tygskor :) jag kasnke har köpt likadana som emma e men det var inte meningen ;) hoppas det inte gör något(a)



♥sara

patricia laukkanen ♥

Patricia, du skrev ett inlägg om mig så vad annat kan jag göra än att skriva ett om dig (a)
du vet hur mycket jag älskar dig men man kan aldrig säga det för mycket ;)  allt vi har gjort tsm är bara bäst! ingenting slår oss (h).
bara i sommar har vi hunnit med massor, vi har vart i dalarna, utan mobil täckning och dataor, men vi klarade oss bra ;) haha. sen är du nog den bästa rodd/ guiden i hela dalrna, nu vet jag allt om den där sjön elelr vad det var ;)
sen i göteborg, jag åkte balder, herrugud säger jag bara! men bilden blev ju riktigt fin tycker jag ;) och killarna bakom , ohlala!   skönt att komma bort ett tag men ha dig med :) skojsigt!
och i vintras var vi i idre, mer än att vi ägde allt och alla behöver vi ju inte säga, eller hur ? ;)

och plus det, alla gånger vi har sovit hos varanda, det måste nog vara uppåt 200 gånger, eller kanske mer? vi får typ räkna någon gång ;)  vi brukar inte göra något specillt då men vi har jätte roligt ändå, vi skrattar så vi gråter!

vi har mycket kort men inte tillräckligt många för att visa alla våra underbara minnen ;) måste fota mer! haha . det kan vara vårt nyårsläfte (h)

jag ve att du skäms för mig ibland, och du vet att jag skäms för dig bland, men vi gillar varandra ändå ;) och vi har ju överleft änså länge, så jag tror att vi klarar oss ;)
och nu sist när vi har färgat håret, eller tonat! haha. tack förhjälpen :)
och alla gånger vi ska försöka vara vakna jätte länge ;) det går inte alltid så jätte bra (a) 
sporter vi har provat på ;) haha , vi äger på bowling! :D

                   

           

             

jag älskar dig! ♥



bra låt, bra film ! haha. eva & adam äger!!

♥sara

19.53

hejsan :)
skolan idag var väl hel okej , asså vi gjorde inte så mycket, men det var ju inte jätte kul det heller ;)
maten var inte god! men det skulle väl inte förstöra dagen helt ;) eller hur ?
orkar inte berätta vad vi gjort ;)


imorron är det iaf moppe till skolan , patricia åker med mig så jag ska hämta henne vid 10 i åtta :) sen möter ivi ellika och åker till skolan tsm (HHH) asså jag vet att vi är coooooola!
ska vara bra väder imorron , hoppas att det är såpass varmt så jag kan ha kortbyxor ;) haha

nu ska jag nog till ica tror jag , måste köpa mjölk-.-'

hörs kanske senare :)

♥sara

dresscode




svart linne- H&M
jeans leggins- gina

♥sara

tisdag

godmorgon :)

jag var faktiskt ganska pigg när jag skulle kliva upp idag , så pass att jag inte alls låg kvar och latade mig , så en bloggning hinner jag med :)
ska snart slänga upp en dagens outfit :)

♥sara

min dag :)

skrev inte så långt hemma hos ellika , men aja , efter jag hade bloggat stack vi nästan direkt till patra, var med henne, ida, kajsa & nicole :) fick finainf apresenter, me jag glömde mig där :'O
ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog bara ta det lungt , det är ju trots allt skola imorron ;) asså det känns så konsigt, man har varit ledig så länge och så vipps så ska man börja skolan , jag hänger iunte med ! hahaha

hörs kanske senare :)

♥sara

skolan

hejsan :)

är hemma hos ellika nu , skolan var väl helt okej , kul att träffa kompisarna , fast hann typ bara säga hej till några;) aja,m kramas mer imorron (a)
efter skolan åkte vi ju ner på¨stan , jag och ellika tog mopparna , jag köpte smink, sen gick vi bara och väntde på dom andra ;)
mötte dom vid nancy´s. emma & emma ville hinna med nästa buss hem så dom åt nte med mig, ellika & patricia ;)

bloggar nog mer när jag  kommer hem :)

♥sara

godmorgon, 08.23 -.-'

tyvärr så måste jag väl säga god morgon.

idag är det ju som sagt skola, jag är snart klar, ska bara fixa håret lite snabbt;)
till skolan idag blir det moppe, ska möta upp ellika hemma hos henne så åker vi tsm , inte för att det är så långt med aja ;) efter skolan vi jag och några till, vet inte vilka som ska med , ner på stan , jag ska köpa nytt puder och så ska vi äta tsm :) skojsigt (a)

här kommer en dagens outft iaf :)



tröja- gina
byxor- vila.


♥sara

bilder :)


under färgningen ;) jag trodde att håret skulle blil helt svart :O


inte så stor skillnad men aja :) färger g¨r ju ut om typ 6 veckor, får se om jag färgar igen eller om jag har det som vanligt :)

men andra ord, asså ingen kan säga att jag inte äger! (H)


finfina brudar :)

tack för jätte roliga dagar tjejer, lööööve you! ♥

♥sara

oops ;)

inge bra uppdatering här inte. men aja.
i fredags efter jag hade färgat håret åkte jag och patricia hem till henne , vi var där hela dan , gjorde inte så jätte mycket ;) sov middag hann vi iaf med (a)
sen vid typ kvart över 8 tror jag så åkte vi till coop med moppen ;) det var kallt med vi överlevde ;)
kom hem och gjorde ingenting igen ;)
dagen efter klev vi upp vid typ halv 10 tror jg , gick in och åt frukost och fick för oss att åka till badhuset , frågade emma&emma , men bara ena emma kunde förlja med , sollert :) så vi åkte til badhuset med henne :)
sen åkte emma hem till sig och jag och patricia till mig. jag , emma, emma, kia & patricia skulle sova hos mig , men vi skulle äta middag och s¨nt innan , så jag och patricia åkte hem till henne ,¨t middag där , kräääääääftor (h)MUMS!
 sen tillbaka till mig :)  bilder från den kvällen kommer snart :)

idag har vi inte gjotrt något spelciellt, vio gjorde oss i ordning och åt frukost och sånt hos mig , sen åkte vi till patricia , visste inte vad vi skulle göra där men tilllslut kom vi fram till att vi skulle åka ner och bada ;) det var kallt med skönt i vattnet , bilder därifrån kanske kommer senare , får fråga patricia :)

och nu är jag hemma, ska städa ihop lite i mitt rum :)

♥sara

mörkare.

nu är håret klart , bild kommer kanske senare ;) inatt sover vi hos patricia :) får se vad vi gör :) brunett power (hhhh)

hörs kanske senare

♥sara

:)

hejhej :)

jag klev faktiskt upp ganska tidigt idag, klockan halv 9 (a). tihi
dagens ´plner är patricia oc färga håret :) hoppashoppashoppas att det blir bra :) '
jag ska hämta patricia om en timme.

nu : klä på mig.
snart : dammsuga rummet
senare : ta ut moppen och ämta patricia :)

hörs kanske senare 

♥ sara

emma & emma :)

hejsan :)

dagen med emma och emma var rolig :))
vi bakade scones ( stavning ? ) , skämde ut oss lite på gatan , satt vid datan , . hade roligt med att göra om bilder (a) och spleade spel :)
självklart vann jag  (H) mohaha.
ikjväll vet jag inte vad som händer , tänkte vara med patricia , men hon verkade trött så hopn får komma hit imorron ist ;) tihi
                        
 dom ser inte så goda ut med det blev dom (a)

♥sara

outfit.



shorts - H&M
rosa linne- H&M
vitt linne- H&M

♥sara

-

godmorgon :)

jag skulle nju kliva upp tidigt idag , det gick inte så bra , klockan ringde vid typ halv 8 , men jag stängde av den och somnade om direkt , asså det är omöjligt att gå upp, tänk när jag måste kliva upp typ  halv 6 . herregud säger jag bara ! vrf kan vi inte börja skolan vid typ 10 ? ;)
men aja , idag blir det og iaf  emma & emma :) har inte träffat dom på ett tag så det ska bli kul :)
vet inte riktigt vad vi hittar på. det märker vi väl (h)

om jag hinner slänger jag upp en dagens outfit sen :)

♥sara

loving the life'

onsdag.. jag vill inte räkna ner dagarna till skolan ska börja med jag kan inte motstå, usch! jag vill inte börja , sommaren har varit så jävla rolig, bara kompisar och sol hela dagarna :)
har verkligen älskat den här sommaren! nästan allt har varit perfekt! 

 alla roliga studer med ellika , helskotta vad vi har skrattat, och så har vi upptäckt att vi älkskar pippi färg bingo, min moppe kompis, låt inte sommarlovet vara sluet på allt det här roliga, tack för att du har stått ut med mig dagarn efter dagarn , jag vet hur jag är ibland (a) puss på dig din såskopp! ♥
           
      

göteborg och dalarna med patricia , herregus, dalarna var skönt , bra att komma bort från allt, mobilen & datan :$
göteborg.. jag vågade åka balder, herregud vad jag är modig, skulle nmog inte åkt om det inte var för dig :D
du vet att jag finns här för dig om du behöver mig , vi har inte pratat så mycket under sommaren . även fast vi har umgåtts massor. tack för att du gör mina dagar bättre :)älskar dig myckermassormest din lilla fisrumpa♥
                   
                    

ida , jag vet att vi sa att det här skulle vara våran sommar , vi har inte hunnit vart så mycket , men det är våran ändå, alla stunder med dig är underbara , du vet vart du har mig, sara ♥ ida :)



tack alla andra som har gjort min sommar bäst! ni vet vilka ni är och jag älskar er massor! och livet behöver inte suga bara för att det är skola , bara vara lite sämre ;)

 

(har inte biulder på alla som jag ska vara med här)
♥♥♥♥♥♥♥ sara

kort hår :P


      
           +




=
resultatet får ni se på fredag eller lörsdag :)

♥sara

stan.

hejsan :))

dagen på  stan var rolig :)
vi åkte ner och gick in på hm :) kollade på lite hårfärger och sånt;)

sen kom patricia att hon behövde tamponger , ganska kul att jag skriver det här , hon skämdes som tusan när vi köpte dom ;) mnen hallå, typ alla tjejer i vår ålder har ju :O
men aja , sen gick vi tillbaka till h&M och köpte färg ;)

sen mötte vid ida oh jennifer :) kul att träffa dom :) vi gjorde inte såp mycket , gick mest runt :)

åkte hem vid typ kvart över 6 tror jag :)

hörs senare :)

♥sara

onsdag.

hejsan :)

jag och patricia tänkte vara lite smarta idag och ställa klockan vid 8 , vi ska försöka vänja oss med att kliva upp tiiiiiidigt ;)
det gick inte så bra, vi somnade om och vaknade vid kavrt över 11-.-'
menmen , idag ska vi iaf ner på stan , ska ju klippa mig ;) jag vill inte ha kortare hår"/
eftr det vat jag inte vad jag ska hitta på , åker nog hem , patricia ska tillbaka till järna,

hörs nog senare :)

♥sara

hos patricia :)

hejsan :)
asså jag vte  uppdateringen suger, men det blir bättre, jag njjuter bara av mina typ 6 sista dagar av sommarlov, jag har rätt att inte blogga ofta ;)

men aja , idag har jag iaf vart med ellika och patricia, vi sov ju i min husvagn igår, precis efter att patricia hade färgat håret :O haha , det blev typ grått så vi bestämde oss för att färga den en gång till idag ;) men vi klev iaf upp tidigt imorse, ellika skulle till tumba på moppe service, och eftersom jag och patricia är så snälla så följde vi självklart med (a) så vid kavrt i 9 åkte vi hemmifrån -.-'
kom fram till tumba och ellika upptäcker att hon inte har sin service bok eller nått med sig, så hon tar min moppe hem till sig och hämtar den , men jag och patricia ville ju inte stå och uggla medans , så vi satte oss på en buss som det stod tumba station på , haha , äääääventyr!
klev av och vipps så var vi vid ett köpcentrum ;)
vi gick in dit och köpte ni hårfärg till patricia.
åkte tillbaka med en annan buss och åkte från tumba . ellika stack hem direkt men jag och patricia åkte hem till henne  ( järna ) 
vi började färga hennes hår nästan direkt,  efter ett tag blev det lart , riktigt fint blev det :D ♥

och på tal om att färga håret , det ska ag göra ;) på fredag. och imorron ska jag in till stan och klippa mig , det var ett lååååångt tag sen ;) måste tunna ut hårte också, har ju fan mer hår på huvet än alla i min familj har ;) skoja (H)


hörs kanske sanre :)

/ sara ♥

måndag

hejsan :)

idag har jag och ellika inte gjort så mycket , igår jobbade vi i trädgården , fixck ihop lite pengar (hhh)
senare idag ska vi hem till mig :D

och vet ni ? jag ska kanske färga håret ;) haha

hörs senare

♥sara

celebrate good times!

jag och ellika dansar (hhhhhhhhh)


jag vet inte vad hon gör men aja ;)


fullt normala!







dansar inte ni så här snyggt!? då får ni ta och komma och få en dans lektion av mig och ellika (a)

♥sara

hoppsan :O

dålig uppdatering var det här!
men ska berätta lite om dagarna :D

petra kom aldrig i fredags, hon skulle typ städa eller nått "/
menmen, jag oh ellika mötte ida vid coop typ 3 tror jag , köpte lite ( mycket) saker till kvällen,
när vi kom hem så började vi packa om och så , se drog vi till sundsviik där vi skulle vara :D
vi hade jätte myksigt hela vällen , och vid 8 kanske ? så kom kia :D
sen åkte vi hem till mig, kollade film och gick och la oss.

vi klev upp ganska tidigt idag, vi skulle vara hos ellika lite efter 10. blev lite förseningar så vi åkte från mig vid 5  . ojojoj;)
men vi skulle i alla fall ut med båten , det blev jag , ellika och ida , och ellikas familj ;) har haft en heldag med sol och bad :d mysmys!

bilder kommer när jag kommr hem , jag sover här hos ellika inatt ;)

ikväll vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på, tänkte fråga i och kanske eric om dom ville hitta på men dom är inte sp bra på at svara på sms :O haha.

♥sara

torsdag

hejsan :) är hemma hos mig nu : sånu blior det bilder , haha


ellika drives a båt (h)

pippi färg bingo, typ as roligt spel :$


söta anna :) ♥

imorron kommer ida och petra hit :D skojsigt!

sara♥

soool :D

hejsan :)

sidag har jag och ellika vart ute på radön , badat, solat och sånt :)
igår kväll var vi med adam ;) har har färgat håret, eller typ slingor, finfint!
ikväll stannar vi har , för imorron  ska vi nog vara med anna och maja :9 tihi, sen ska ellika rida och jag hem till mig ;)  sen kommer ellika. haha
på fredag ska vi vara med ida och petrahemma hos mig :d vi ska nog grilla och ha massa mysigt! avunsjuka eller hur ? ;)

vill bara göra tummen upp för solen :D haha , äntligen säger jag bara! inte för att jag tror att jag har fått så jätte mycket färg , men aja :)
får fortsätta jobba på brännan(a'

hörs kanske senare . uppdateringen r inte p topp men jag skyller på vädret :D

♥sara

4 augusti.

hejsan :)

sitter här hemma hos ellika :) vi gör oss i ordning , ska pka och spela minigolf med ida och petra :d skojskoj :D <3
efter  det vet jag inte riktigt vad vi hittar på , vi är säkert med dom så okså :9 men dpom har träning vid 6.

igår kväll/ natt kollade vi på dumpad, bra film , 4 av 5 toasters (hhh'

hörs kanske senare :D

♥sara

inte bra ;)

hejhej :)

jag vet att uppdatareingen inte vart på topp senate dagarna ;) eller typ dagen. menmen , jag är i alla fall hos ellika nu , sover här en natt till ;) hon har varit borta så mycket så man måste ta igen all tid :)

idag  var vi iaf ute på radön , solade och badade och sånt , vet inte om jag fick någon färg men man kan ju alltid hoppas :D
sen när vi ko hem typ vid halv 6eller nått så gjorde sig ellika iordning direkt , henne ridning började visst idag , hoppsan ;) så jag var med ida och petra någon timme :9 vi hade skojsigt :D vi  var hemma hos petra, sen tog vi mopparna till ÖB. sen tillbaka till östertälje och satt nere vid båtklubben , träffade Bs lite snabbt ;) han har blivit lååång  :o inte okej ! tihi.
sen kom ellika tillbaka , vi har ätit och bara vart hemma :9 spelat lite spel , asså pippis färg bingo äger. och ellika är så rolig när hon spelar

jag slår och får färg grön.
- haha , en apa (h)
ellika slår och får typ gul eller nått, tar upp en gul bricka och tittar på den. säger tyst för sig själv efter ett tag.
- jävla träd jävel!
och jag skrattade. HAHAHAHAHA!

låter kanske skit tråkigt men det var det inte ;)

imorron vet vi inte vad vi ska göra, de märker vi , men nu ska vi kolla film , jag kommer typ somna , är huuuur trött som helst , menmen ;) får se hur länge man håller sig vaken :)

hörs nog imorron :D
 just det ! vi har startat en ny klubb,  hittills är det bara 3 medlemmar, jag , ellika och patricia, hon vet int om det än men nu när hon läser det här så gör hon det ;) klubben heter såskoppsklubben , kommer du ihåg patricia?

♥sara

jaså :O

vill bara säga att ingen har röstat på någon till veckans bogg, så vinnaren är ingen helt enkelt , eller alla som vill ha det så ;) menmen.

♥sara

23.54

hej :)


sitter hemma hos ellikia :D hon har varit väldigt efterlängad! tihi.
kom till henne typ 20 över 9, dagen med kia har varit super rolig :) lte svårt att hitta dit men det gick bra ;)
vi åkte linbana, åt glass och gick runt lite, senare kom my och jag åkte hem , skulle häma pengar och äta, vi skulle spla minigolf (h) vi behöver inte prata om resultatet tycker jag ;)

jag och ellika har ionte gjort så mycket , spelat lite pippis färg bingo har vi i alla fall hunnit med ;) jag vann ena gången och ellika andra-.-'

nu vet jag inte vad vi ska göra

♥sara

dagens outfit.

hej igen :) det blev ingen emma idag ;) åker nog till östertälje och är med kia ist :) har inte träffat henne på typ lääänge "/
får se vad vi hittar på ;) men här kommer en dagens outfit iaf :)


vitt linne- H&M
rosa linne- H&M'
shorts- butik i gbg:)

hörs kanske senare :)

♥sara

2 augusti.

godmorgon :)

vad ska ni hitta på idag? själv vet jag inte riktigt, emma frågade om vi & patricia skulle göra något, men patricia trodde inte att hon kunde , men får se om bara jag och emma hittar på något :)

om ett tag kommer dagens outfit, ska bara fixa mig klart först ;)

nu: torka håret
snart : platta håret
senare: lägga ut dagens outfit :)

♥sara

:*

nu ska jag gå ockå sova ;) eller asså inte samtidigt, jag ska gå till sängen och lägga mig ner för att sova , aah , ni fattar :)

hörs imorron <3

♥sara

:O:O

när jag klev upp imorse så gick jag och kollade vem som hade namnsdag, grattis alla per förrsten (a) och då ser jag att det är den 1 augusti. och när börjar vi skolan tänkte jag? jo, 17:e de är alltså 17 dagar kvar, det är 17 dagar för lite kvar på sommarlovet , det är 17 dagar för några at kunna vara uppe länge och sova till12, det är för några dagar att hinna bli brun på. det jag har kommit fram till är att det är för några dagar kvar! det är ju inte klokt. har ju gått hur fort som helst ju! herregud!
och dessutom ska jag börja 9:an , sista året , viktiga betyg, kul! eller inte !  men jag ska få vg i tyska och svenska! jag ska inte gå ut nian med G i svnska, jag ska bara inte , det är ju fan mitt eget språk , hur svårt kan det vara !? usch:@

nu ska jag gå och kissa, jag blir så frusterad :O

♥sara



han är så söt! tihi

♥sara

eeh ?

jag kom på en sak ;) men veckans blogg;) imorron ska jag skriva alla som har anmält sig , så om någon till vill anmäla sig får dom göra det ikväll eller imorgon bitti :) då ska ni få era kompisar att rösta på er. dom har 2 dagar på sig , så på tisdag kommer vinneren att vara klar :)  hänger alla med?

ursäka för alla ändringar (a)

♥sara

bilder :)

hejsan:)

är hemma nu , kusinerna skulle komma så jag åkte hem , får se om jag hinner vara med patricia ikväll :)

men här kommer lite bilder från idag :)

HAHAHAHAHA! kladdigt ab ;)

♥sara

hejhej :)

sitter hemma hos patricia nu . kalaset är över. grädd kastningen som jag och patricia fick ställa upp i gick ganska bra för mimn del, mindre bra för patricia, eller asså det var inte vi som skulle kasta , det var barnen som skulle kasta på oss ;) så det var typ ett plank med ett hål i , där skulle vi stoppa våra huvuden , jag började , jag fick nästan ingenting på mig , bara lite på öran och lite på axeln , lite på munnen , men vad gör det ;) sen var det patricia tur, då hade ju alla övet så dom träffa jätte bra . tihi, det slutade med att patricia hade grädda i HELA ansiktet, håret, på tröjan   på halsen och lite på benen , hur nu det gick till :O

inatt ska vi nog sova över, vet inte än , sen kanske vi skulle vara med emma s också ;)

hörs senare men lite bilder hppas jag :)

pussar ,sara♥

outfit


randig tröja- H&M
chinos- vila

♥sara

lördag.

godmorgon :)

om  typ en timme åker jag till patricia , kalas ;) men jag har upptäckt att dte är väldigt kallt ute, har ringt patricia men hon svarar inte ;)
menmen.
senare kommer kusineran , tror jag , det var visst inte helt bestämt;) ojdå(a)

nu : platta håret.
snart: smika mig.
senare: åka till patricia :)


 just det! grattis cornelia 9 år :)
 
( gammal bild )
♥sara
RSS 2.0