Forever til the end of time

En liten sneakpeak på tröjan jag köpte idag, var den jag la upp tidgare och nu är den min! :) fick även med mig ett par korsörhängen hem.
Åkte upp till skäris med min fina Hanna och var där några timmar :) 
Hade tänkt att gå och lägga mig snart, är ganska trött och ska upp i tid imorgon, tänker inte sova bort hela dagen! 
Godnatt underbara

Live my life

Bra grejer det här! :)
Hihi

yes, please

Sollan visade mig denna snygga tröja igår från Gina, och jag är såld! verkligen något jag ska köpa när jag åker till stockholm eller skäris imorgon! 

right where we started from

ligger i soffan hos sollert ,kom he m från stan för någon timme sedan:-) kollar oc och ska nog snart göra scones när firris kommer hit :-) pussis!

måndag

Drar snart iväg till stan med mina fina. Får se vad jag hittar på efter det :) 
Hoppas ni får en bra dag! <3
Puss

it´s summertime again

Drar snart iväg in till stan för att fira Maria! hörs imorgon fina ni ,puss

my baby on a cake

DEnna underbara fina vackra tårta fick jag igår av min bästa Emma, skrek rakt ut och ville bara gråta :) för er som undrar har jag självlart inte ätit honom!!

new items

Var nere en trip på stan med syster idag, försökte hitta en klänning till ikväll och kom hem med den ovan, inte somrig på något sett men det är vad man gör det till! right :)
Även skorna fick följa med oss hem! hur bra är det inte när man har samma storlek, allt blir hälften så dyrt :) hihi

ready for life

Okej, jag vet att jag absolut inte har någonting att säga till mitt försvar men nu är jag iaf tillbaka ;) har hunnit fylla 18 och haft riktigt roligt! 
Igår firade jag med några av mina fina vänner och fick mycket som man har när man är vuxen, bland annat vinglas, shotglas, fina bildböcker, lite Justin saker och drinking roulette

RSS 2.0