:*

hejhej (:

har varit hemma ett ganskalånt tagnu ;) då kanske det inte kallas tag längre (?) hehe
var på stan med maria idag i skolan , köpta typ en svart blus eller nått, men ska nog lämna tillbaka den, det var inte jag alls, men aja (:

jobbade lite projekt när jag kom hem också, orkade inte göra så mycket så jag skrev bara några frågor ;) tihi

nu ska jag kolla klart på biggest loser och sen duscha tror jag (: efter det har jag ingen aning :D

puss :*

heeello:D

hejsan (:

sitter här, har nyss tränat klart på mina engelska glosor, kan dom helt nu :D toooppen!
ska nog snart göra lite projekt eller kanske matte ? får se:)
men först måste jag hänga tvätten som jag ar tvättat , ska stoppa in en till maskin sen , herregud vad jag är duktig! :D
jag är ensam hemma, maria är hos marcus och mamma &pappa hos mormor. mamma & pappa skulle komma hem sent och maria ska inte ens sova hemma ;) men ändå ganska skönt att bara vara ensam. kan lyssna på jättehö musik, ingen bryr sig liksom, det kallar jag att leva , hehe :D

imorgon är det skolan, det kanske ni redan visste;) efter skolan ska jag nog iaf ner på stan och köpa kläder till begravningen som är nästa vecka, ska nog gå där med maria. skönt att gå där med henne, bara prata och vara allmänt konstiga, hoppas jag hittar något :)

hörs kanske senare :*

.

hejhej (:

patricia är här :) ivi gör typ inget.
om 10 minuter så ska vi kolla the hills :d
jag åkte från ellika typ halv 6 igår, när jag kom hem vara jag bara hemma och åt och städade lite och sen kte jag till patte. sov där inatt (:
imorse så hämtade pappa mig vid typ 12, vi skulle köpa skidor:D köpte ett par typ vita :D finfina!

imorgon är det skola igen , kul? nej ;)

pusshejs :*

17.17

hejhej  (:

första veckan gick  bra:) haha, i skolan asså. det kanske ni fattade?
efter skolan idag så åkte jag hem, packade lite saker och åkte till ellika,så nu är jag här. det var ett tag sen, typ innan jul ju:O ojojoj!
jag sover här inatt. och imorgon ska vi nog åka pulka tror jag, kul!

hörs later :*

sara tycker till!

jag har tänkt på en sak.

jag gillar det liv jag har nu, jag har vänner, inte bara några enstaka utan många. jag har många människor i min närhet som jag känner något bra för, många som jag älskar, som jag litar på.
visst, vissa känner mig bättre än andra men ändå.

det är många i min omgivning som jag inte vet vad jag skulle göra utan. hur jag skulle klara av att inte ha omkring mig , alltså om de bara försvann nu. jag nämner inga namn för det som jag känner så för vet violka de är, men de flesta omkring mig gör en skillnad i mitt liv, det kanske dom inte vet, men om dom läser det här så vet dom , att just dom gör en skillnad i mitt liv, i hur jag mår.

vissa saker i mitt liv ångrar jag , det tror jag att de flesta gör, men jag har ju ändå lärt mig av mina misstag, det gör man väl alltid? :)

jag känner att jag vill bli vuxen. jag vill växa upp, men då kanske jag inte mår så här, och då helt plötsligt vill jag inte bli vuxen, stå på mina egna ben, själv, ingen som kan ta emot mig om jag ramlar, det kanske inte är så, för jag kommer ju självklart känna folk även fast jag blir vuxen , men jag får känslan av att jag släpper taget om allt säkert, allt bra jag har. och det vill jag ju inte (?)
så jag vet inte riktigt vad jag vill, och så gymnasiet, det vet jag inte riktigt vad jag känner för.. bra? dåligt? underbart eller hemskt? kanske lite av allt, man har en ny chans, man får börja om, man kan bli en annan person om man vill. se annorlunda ut, tycka och tänka på ett annat sett. men jag vill vara jag, ingen annan , jag trivs ju med den sara jag är nu ?
för tänkt om jag inte får några nya kompisar på den nya skolan? om alla tycker att jag är helt kokko? det kanske jag är, men iaf.
om det nu blir så, jag har ju ändå  ganska lång tid kvar tills att jag slutar 9:an. jag får väl ta vara på den tiden som är, visst ? :) hehe.
på tal om att sluta nian, herregud vad jag längtar till att jag får sommarlov, men det skulle vara skönt att komma tillbaka till samma säkra plats igen till hösten. men nu babblar jag bara, usch! inge kul att läsa:P

hörs sen :*

onsdag

tjaa (:

jag är jätte trött, asså jätte jätte jätte trött! :O
så idag ska jag lägga min tidigt, ska snart duscha, så att jag hinner torka och platta håret ikväll, går mycket fortare att gör det imorgon då :) hehe.

skolan idag var väl okej :) hade estet dä jaggjorde.. inget! får ju älrig hjälp med det jag vill ha ju :P
sen hade vi engelska, gjorde typ ett häfte.
efter skolan åkte jag ner på stan i typ en halvtimme med patricia :) köpte puder.

puss :*

grattis patte på namnsdagen! :D ♥

hejhej (:

ska snart duscha, tänkte bara blogga lite fort (:
idag har jag varit i skolan , jag kan inte skriva "ovanligt" för jag har ju inte varf där på länge så aah:P
jag hade typ inget atta göra, men jag fick typ en engelska upg som jag ska göra klart om ett tag (:
när jag frågade min lärare om upg och så frågade han om jag ville ha lätt, medel eller svår så kände jag att jag vill ha svår, det kanske inte är så svårt men det kändes bra att ta den , inte ta det som verklar enklast och mest bekvämt för mig, utan jag ska kämpa med betygen iår! jag ska! jag får gå emd i emma & mirres plugghäst klubb, plugghäst nr. 3. here I come! :D

jag hoppas att alla har grattat patricia på namnsdagen idag (: det är viktigt att ni kollar vad det är för namn också :)

pussss :*

first day!

godkväll (:

sitter här i pyjamas. väntar på att paradise hotel ska börja, jag vet att det är nästan en timme kvar men jaja ;)
hoppas jag gåller mig vaken under båda avsnitten :)

idag var jag i skolan , kom dit vid kvart över 8, började skolan halv 9, hade samling , halv 10 hade jag matte, vi var ute och gjorde något med ett snöre, sen gick vi in , spelade spel. halv 11 slutade vi , och tror ni att jag hade fått något busskort?! nej, det hade jag inte . dom får vi inte fören imorgon , så jag tänkte.. hur ska jag komma hem , jag hade inte pengar med mig till en bussremsa och det där sms biljett saken kändes bara jobbigt. kostar pengar vettu. så jag stannande kvar i östertälje och väntade på att mamma skulle hämta mig (: jag var med några under tiden , det var inte bara så att jag satt på en bänk fram tills mamma kom , vilket var typ vid 5 (?)
när mamma kom skjutsade vi hem madde och sen hem. har varit hemma sen dess.

förresten! beställde hem sakerna från H&M igår. det blev inte den där svarta stickade, fanns inte kvar i min storlek , buhu!
men jag köpte den andra och en bikini underdel också, vet inte riktigt vrf jag köpte en trosa bara , men jag gillade den. får väl försöka hitta en top till ;) hehe. tror inte jag köpte något mer, inte vad jag kommer ihåg :P tror sakerna kommer imorgon eller på onsdag (:

nu ska jag gå och... göra något, ingen aning om vad (a)

-.-'

jag skrev ett jätte långt inlägg om vad jag hade gjort, det försvann:( kanske kommer tillbaka senare. men jag orkar inte skriva om! (a)

in the slopes

hejhej :)

ingen bra uppdatering här inte! men jaja, ni överlever (:
mina dagar har spenderas med kompisar (:
igår var vi i backarna och åkte skidor (: skit kul hade vi :) men kallt som f*n var det!

  

  

 

de andra kanske var en aning bättre än mig att åka, men aja (: dom gillar mig ändå :P

patricia säger: bajs är gott!

hejhej :)

är kvar hos patte, emma e hade ställt klockan på 9 imorse, men det var nog bara hon som klev upp, jag vaknade vid 10 (:
idag ska vi vara här till 4 tror jag , och ikväll sover vi hos mig :) imorgon ska vi åka skidor:) kul!

hade inte så mycket att skriva, tog lite bilder igår som ni får se när jag kommer hem (:

puss :*

scary movie

tja:)

sitter här vid pattes data.
jag, emma, emma och hon ska sova här hos henne inatt :)

vi kollade klart på scary movie för ett tag sen och innan det sjöng vi lips :)
mat har vi lagat också:)

nu ska jag nog bädda min säng, hööörs! :*

en rosa mobil ,men det är inte min .. ;)

tjatja:)

emma & patricia åkte hem för typ en kvart sen, iadg har vi inte gjort så mycket, skrattat och gjort pannkakor har vi iaf hunnit med :)

imorgon ska vi nog till patricias pappa:) sleepa över där :) kul! lill emma kanske också skulle med :)

rubriken har faktiskt ett syfte, jag och patricia satt och pratade i morse, hon sa att hon var lite trött på toutch mobieln och jag sa att jag ville ha en , så vi bytte, jag har hennes och hon har min ;) vi ska byta tillbaka imorgon men andå :) haha , men jag kan inte påstå att jag är så jätte snabb på att skriva men vem bryr sig ? inte jag :D

see you later:*
 

ingen rubrik

hejhej :)

patricia har sagt till mig att jag måste torka håret, så ska göra det snart , tänkte bara blogga lite först :)

emma kommer nog till oss idag :d får se vad vi hittar på. kul blir det iaf :)

nu ska jag fixa håret.

puuuss :*

it's a hemlighet :D

för alla som undara så är jag och patricia de bästa godisköparna i stan! om ni är riktigt snälla så kanske vi avslöjar våran hemlighet... mohaha!

patte in the house!

tjaa

patricia är här :) vi kom hem från emma och emma för ett tag sen :)
vi åkte inte så mycker pulka, kallt som f*n! så vi gick in till lill-emma ist :) där kollade vi film, typ slap her, shes french eler nått :D den var braa.
sen kom patricia dit vid typ kvart över 5, då pratade vi  och lekte mörker kuragömma (h)

ikväll har vi inget planerat, kolla paradise ska iaf jag göra, patte med tror jag :)

today I look like this



raggscokor- åhlens
randig tröja- gina tricot.
leggins- bik bok.

morsning korsning :)

godmorgon alla glada, ( och mindre glada)

idag ska jag leka i snön med emma och emma :) ovanligt, jag vet :D
klockan är 20 över 11 och jag är klar, helt klar, asså jag skojar inte :D jag ställde klockan på 10.10 och klev upp direkt, herregud vad jag är duktig. och nu tänker säkert vissa, men vadå? jag ställde klockan på 8.20 och tog en 3 km lång spring tur innan frukosten , just nu planerar jag min lunch som jag snart ska gå och laga. men så tänker inte jag :D man måste ju ta vara på de timmar på dygnet, asså då man kan vara uppe och göra något, och nu när det också är fint väder. men för att njuta av dagen till 100% så måste jag ju få sova lite också, jag blir bara på dåligare humör om jag sover för lite, inte kul!
har ni varit ute mycket i snön i vinter ? inte för att den är slut men aja ni fattar :)

H&M shop online

har kollat runt lite på H&M hemsida, kollade in på "sale" lite. hittade 2 koftor eller vad man ska säga som jag gärna skulle vilja klicka hem :)


99:- på rea, ( 199:- i vanliga fall)

79:- på rea ( 299:- i vanliga fall)


toppen kap enligt mig :)


hejsan hoppsan:D

dagen blev som planerad, har inte gjort något, eller asså det har jag ju med inget speciellt, jag har tvättar, städat lite i mitt rum, suttit vid datan, kollat tv, varit på affären, druckit te och kollat vad som går på tv ikväll. på tal om det så börjar paradise hotel idag. asså progammet är ganska konstigt och snuskigt eller ad man ska säga, men bra! :D så det ska jag inte missa :)

måndag

hejhej :)

idag sov jag läänge, kom upp vid typ halv 2 :P
jag tänkte vara med madde & nicole idag , men nicole är typ sjuk så det gick inte :(
så jag tror att ja bara stannar hemma idag, tar det lugnt bara.
fick förmig att möblera om i mitt rum också, men pappa jobbar, mamma ska bort oh maria är inte hemma och jag kan inte flytta allt själv, funkar liksom inte :O Så det får vänta någon dag ;)

hörs senare :*

avatar

hejhej :)

avatar var superduper bra! jag tycker verkligen att ni ska se den om ni inte har gjort det. men lång var den! men det var värt att sitta där :) ååh, den var så bra :D tihi
 jag ska inte berätta vad den handla om om ni ska se den men aah  ;)

ikväll ska jag nog inte göra något tror jag, fortsätta kolla på OC, jag har total fastnat för det där nu . oops (a)
men först måste jag städa mitt rum , skulle ju göra det igår men..eeh.. så blev det inte :P


OC in my ♥

kollade på typ 3 avsnitt av OC igår, herreugd vad jag grät, det är så himla bra, och sorligt, men ändå romantiskt. marissa har psrcis dött. usch! ska fortsätta kolla nu , måste nog gå och hämta näsdukar tror jag, och göra ordning en stor kopp te :d

a day out in the snow





smällsmällsmällare! :D

2/1

hejhej :)

kom hem för någon timme sen , har precis ätit och laddat över bilder från dagen :) jag har varit och åkt pulka med emma, emma, mirre och moa, senare åkte alla förutom mirre hem till emma och spelade spel, vilken jag vann på (h)mohaha

snart ska jag nog tvätta lite, känner att jag inte har så mycket rent, sen ska jag nog städa ihop i mitt rum.
men först av allt ska jag ladda upp bilder från idag :)

imorgon ska jag gå på bio, med emma och emma :) vi ska se avatar. jag har hört att den är superbra så jag hoppas på det :D

årets bilder 2009!

en bild säger mer än tusen ord, titta och njut! D

från när emma s fyllde år , herregud vad kul vi hade brudar fler fester som den!


idre -09, nästa år kommer bli minst lika bra :D


en av många filmkvällar vi hade :) mysigt!

balkong dans på sommaren is the shit! :D



om man inte har plats med en stor pool i trädgården får man helt enkelt köpa en liten :) visst petra? (a)



du är allt mer är underbar patricia! ♥



var det någon som sa att man inte kunde åka en gammal trä kärra på gatan? det kan man visst! :D


liseberg :D

- ni tjejer, man får ionte ha mobilen eller kameran uppe under åkturen.
- nehe okej.
slänggungan startas, jag och patricia tänker, vi ska ha ett foto när vi åker, man om vi tar när vi är på andra sidan så ser han ju oss inte! (I)
- och tjejerna lägger ner mobilen.. igen!
- hur kan han se oss?!?! :O

vi kliver av och mamma står och asgarvar
 -han har ju speglar runt hela gungan , vet ni inte det ? :O
- nej ? :O



disney spex(h)



dagen jag blev kääär! han är så j*vla snygg asså:D

alla bilder är självklart inte med här, man kan nog inte göra så länga inlägg, så om du inte är med på bilderna betyder det inte att du har gjort mitt 2009 underbart! :D
tack alla som gjort mitt år super! minnen för livet har bildats! eller kan man säga så? kanske inte :P

     

     

2010 here I come!

tjaa'

hur var eran nyårsafton ? min var jätte rolig :) den spenderades som ni redan kanske  har fattat hos patricia :) där var det maaaassor av männisor som blev alls roligare och roligare under vällen , haha :D
vi klev upp vid kankse 12 ? och började göra oss i ordning. vid typ kvart över 4 om de första gästerna, senare åt vi och sånt :)
sen kollade vi ju självlart raketer, haha , gick ju inte så jätte bra att ta kort , de blev bara svarta -.-'
efter det så bastade jag, patte och kevin , slängde oss i snön gjorde vi också, fy f*an vad kallt, det stack i fötterna i typ 45 minuter efter :O

vi somnade kanske runt kvart i 4, sen blev vi väckta av jonathan och kevin vid 12, de sa att de andra hade sagt till dom att dom sulle gå in och väcka oss, när vi kommer in i det stora huset så frågar vi patricias mamma och dom hade sagt till jonathan och kevin, de hade det inte! så jag och patricia åt lite sen gick vi och la oss igen , vaknade vid kanske kavrt över 2 :)
och för någon timme sen kom jag hem

tack för en underbar dag patricia och alla andra ;) hihi



RSS 2.0